INFORMACIJE COVID 19

Glede na navodila s strani ZZS in NIJZ so bile določene nove smernice za potek dela v zobozdravstvenih ordinacijah;

Zaradi narave dela se med delovnim časom do nadaljnega ne moremo javljati na telefon, zato bo vse naročanje potekalo preko sms(041791754) in elektronske pošte(pecnik.implantati@siol.net), kamor sporočite svoje podatke -Ime, priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in na kratko opišite svoje težave in želje.

Kakor se da hitro vas bomo poskusili kontaktirati in se dogovoriti za termin.

Ker je za vsak obisk sedaj potrebno veliko več časa za razkuževanje in pripravo ordinacije kot tudi veliko več dodatne zaščitne opreme, se bodo v posameznem obisku naredile vse storitve naenkrat oziroma se bodo le te izvedle v minimalnem številu obiskov.

V času, ko je bila ambulanta zaprta se je nabralo precej zaostanka, zato vas prosimo za potrpljenje pri določanju terminov.

V AMBULANTO NE HODITE NENAROČENI, KER VAS NE BOMO SPREJELI. VSAK DOGOVORJEN OBISK SE BO PREVERJAL IN POTRJEVAL EN DAN PREJ PO TELEFONSKEM RAZGOVORU NE GLEDE NA SMS, KI GA BOSTE PREJELI KOT DO SEDAJ.

OB VSAKEM NAJMANJŠEM SUMU NA RESPIRATORNI INFEKT SE TERMIN PRESTAVI ZA MINIMALNO 14 DNI.

OB POTRJENI INFEKCIJI S SARS COV2 IN HKRATNEM NUJNEM STANJU PA SE LE TO REŠUJE NA DEŽURNIH TOČKAH ZA BOLNIKE S POTRJENIM COVID 19.